ADABIYOT DARSLARIDA KO`RGAZMALI QUROLLARDAN FOYDALANISH METODIKASI - Amanlikova, Nafisa; Xasanova Vazira Xamidjanovna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Adabiyot darslaridagi ko‘rgazmalilikning bosh vazifasi, o`quvchilarga adabiy asarni idrok etishda ko`maklashish, yozuvchi ijodini to‘laroq tasavvur etishga yordam berishdan iboratdir.