Хорижий тилни ўқитишда методик муаммолар - Abdurahmonova, Zebo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Бизга маълумки, бугунги кунда чет тилини ўргатиш ва ўрганиш долзарб мавзуга айланди. Чет тили фанини ўқитишдан мақсад тил материалларидан фойдаланиб, нутқ фаолиятининг турларига берилган мавзуларга муомала қилишга ўргатишдан иборатдир.