CHET TILLARINI O’QITISHNING PEDAGOGIK INNOVATSION USULLARI - Sharipova, Nodira (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada chet tillarini o’qitishda innovatsion usullardan foydalanishning ta’lim imkoniyatlarini keltirilgan, chunki bugungi kunda chet tillariga qaratilgan imkoniyatlar judda katta. Zamon shiddat bilan rivojlanib bormoqda. Har bir inson uchun xorijiy tillarni bilish juda muhimdir. Dunyo tobora globallashib bormoqda, yangi inovatsiya va texnologiyalar kirib kelmoqda.