XITOY TILINI O‘QITISHDA KOMMUNIKATIV YONDASHUV VA MODUL TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANGAN HOLDA MASHQLAR TIZIMINI ISHLAB CHIQISH - Saydalieva, Nigora (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Mazkur maqolada modul texnologiyasi orqali talabalarga yozma tarjima kompetensiyasini shakllantirishda modul texnologiyasi orqali o‘rgatish mumkinligi haqida ma‘lumotlar keltirilgan. Hozirgi kunda xitoy tilini o‘rganish juda murakkab jarayondir. Lekin oliy muassasalaridagi xitoy tili o‘qituvchilariga kerakli maslahatlar va tavsiyalar berilgan.