XORIJIY TILLARNI O’RGANISHDA UCHRAYDIGAN BUGUNGI KUNDAGI MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Ravshanova, Adolat (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Prezident Shavkat Mirziyoyev raisligida 2021 yil 6 may kuni chet tillarni o‘qitish sifatini oshirish bo‘yicha yig’ilish o‘tkazildi. Prezident mamlakatimizda xorijiy tillarni o‘rgatish bo‘yicha kelajak uchun mustahkam poydevor bo‘ladigan yangi tizimni yo‘lga qo‘yish vaqti-soati kelganini ta’kidladi. Buning uchun, birinchidan, Vazirlar Mahkamasi huzurida Xorijiy tillarni o‘rganishni ommalashtirish agentligi tashkil etiladi.