A SHARQ VA G`ARB ADABIYOTI HIKOYACHILIGIDA RUHIYAT MASALASI: SHARQ VA G`ARB ADABIYOTI HIKOYACHILIGIDA RUHIYAT MASALASI - Obidova, Nafisa (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
XX asr boshidan to hozirgacha yaratilgan hikoyalarni oʻrganganimizda, soʻnggi yillardagi yaratilgan hikoyalarda koʻproq qahramon ruhiyati orqali uning xarakterini ochib berish kuchaydi.