isroilataboyev2@gmail.com TA`NA-DASHNOM VA TANBEH VA KONTEKST: TA`NA-DASHNOM VA TANBEH VA KONTEKST - Ataboyev, Isroil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada pragmalingvistik an’analarning zamonaviy tilshunoslikka eng kuchli ta’sirlaridan biri lingvistik ob’ektlarni kontekstdan tashqarida idrok etishda o’ziga xos mavjudligi ko`rib chiqiladi. Ta’na-dashnomga bag’ishlangan asarlar ham bundan mustasno emas.