6-sinflarda so’zlashuv qobilyatini shakllantirish - Sarboyeva, Shahnoza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqola 6-sinflarda so’zlashuv nutqini o’stirish va rivojlantirish jarayonidagi xato va kamchiliklar, qiyinchiliklar va ularni bartaraf qilish usullar va metodlari haqida to’xtalib otiladi. Kalit so’zlar: qiziqarli ordinary, yuqori sinflar, zamora zamonaviy innovatsiya, metodlar, nutq tezligi, ravioli.