“BOBURNOMA” DA SIFAT VA OT YASOVCHI OMONIM MA’NOLI QO’SHIMCHALARNING QO’LLANILISHI - Abduvalieva, Ziyoda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
O’zbek tilida sifat va ot yasovchi omonim ma’nodagi so’zlar hamda uning Zahiriddin Muhammad Boburning “Boburnoma” asarida qo’llanilishi.