ЖАҲОН ТИЛШУНОСЛИГИДА КОРПУС ЛИНГВИСТИКАСИ - Xidirov, Otabek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада жаҳон тилшунослигида корпус ва корпус лингвистикаси ҳамда разметкаланган ва разметкаланмаган корпуслар таҳлил марказига олинган.