Ingliz va o’zbek tiliga xos lisoniy birliklarda qo’llanilgan o’xshatishlarning lingvomadaniy xususiyatlari - Jumayeva, Barno (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2020)
This article is about Analogies used in English and Uzbek language units linguocultural features