“ОЛТИН ДЕВОР” КОМЕДИЯСИНИНГ ҒОЯВИЙ-БАДИИЙ ХУСУСИЯТЛАРИ - Juraev, Murodilla (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мақолада Эркин Воҳидовнинг “Олтин девор” комедияси ғоявий-бадиий хусусиятлари, образлар таснифи ҳамда асарнинг адабиётшунослар, ёзувчи ижодкорлар томонидан эътироф этилиши таҳлилга тортилган.