ПРОИЗВОДСТВО ВЫСОКОПРОДУКТОВ ИЗ РАСТЕНИЙ ПО БИОТЕХНОЛОГИИ РАСТЕНИЙ В УЗБЕКИСТАНЕ - Botirov, Baxtiyor (Джизакское инновационное образование, 2021)
Мақолада Чорвачилик, паррандачилик, балиқчиликни махаллий, табиий юқори озуқа бирлигига эга озуқалар билан таьминлаш ва уларнинг маҳсулотлари таннархини пасайишига сабаб бўлувчи инновацион ғоялар баён этилган. Натижада бу чорвачилик, паррандачилик, балиқчилик учун зарур озуқаларни чет эллардан импорт қилишга сарфланадиган валютани тежаш имконини яратади.