УСТРУШОНА ШАҲАРСОЗЛИГИ ТАРАҚҚИЁТИДА КЎЧМАНЧИ ХАЛҚЛАРНИНГ ЎРНИ - Toshboyev, Furqat (Джизакское инновационное образование, 2021)
Ушбу мақолада Уструшонага Евроосиё даштларидан антик ва илк ўрта асрларда кўплаб кўчманчи чорвадор аҳолининг кириб келиши унинг ўлка халқлари маданий ҳаёти, айниқса, ижтимоий сиёсий жараёнларга таъсири мавжуд археологик ва ёзма манбалар асосида таҳлил қилинган.