ФОРМУЛА НАЙТИ КООРДИНАТЫ ТОЧКИ C РАЗДЕЛА А И ЕЕ ПРИМЕНЕНИЙ. - Ro’ziyev, Furqat (Джизакское инновационное образование, 2021)
Ushbu maqolada o’quvchilarga vektor va uning koordinatalarini qanday toppish haqida fikr yuritilgan. Maqolaning asosiy maqsad va vazifalaridan biri kesma yoki vektorni α nisbatda bo’luvchi nuqtaning koordinatasini topish va uning tatbiqlari xususida so’z yuritiladi.