MUSIQANING BOLALAR HAYOTI VA FAOLIYATIDA TUTGAN O‘RNI - Siddiqova, Gulnoza (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada, musiqa bolaga bevosita emotsional ta’sir etishi bilan birgalikda, ilk yoshda va bolalik davrida musiqani his etishi va unga bo‘lgan munosabatidagi estetik, axloqiy, aqliy, jismoniy tarbiyaviy jarayonlar musiqiy-nazariy jihatdan ko‘rib chiqilgan.