MUSIQA DARSLARIDA JISMONIY HARAKATLARNI TASHKIL ETISHNING O’ZIGA XOS USLUBLARI VA YO’LLARI. - Karimov, Saxob (Журнал музыки и искусства, 2022)
Maqolada umumta’lim maktablarida o’qitiladigan “musiqa madaniyati” o’quv predmeti tashkiliy uslubiy tuzilishi, mazmuni va mohiyatiga ko’ra o’zida bir necha fanlar mushtarakligini mujassamlashtirgani holda ulardan biri - musiqa darslarini jismoniy tarbiya darslari bilan o’zaro uyg’unlikda tashkil etish o’quvchi-yoshlarning ham ma’nan, ham jismonan, kamolotiga ijobiy ta’sir ko’rsatishi bayon etilgan.