MILLIY MADANIYATIMIZ RAVNAQIDA MUMTOZ MUSIQANI O‘RGANISHNING AHAMIYATI - Boboqulov, Qahramon (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada xalqimizning azal-azaldan shakllangan ma’naviy merosi, boy madaniyati, takrorlanmas san’ati o‘sib-ulg‘ayib kelayotgan yosh avlodning estetik did va tarbiyasiga munosib hissa qo‘shishi bayon etilgan.