O‘QUVCHILARNING BO‘SH VAQTLARINI MAZMUNLI TASHKIL ETISHDA MUSIQA TO‘GARAKLARINING O‘RNI - Hasanova, Navbahor (Журнал музыки и искусства, 2022)
Maqolada yosh avlod bo‘sh vaqtlarining mazmunli o‘tishida maktabdan tashqari tarbiya muassasalarining roli va ahamiyati haqida va bu ishlarni yo‘lga qo‘yishda musiqa pedagoglarining o‘rni haqida so‘z borgan. Bundan tashqari hozirda maktabdan tashqari ta’lim tizimiga ilg‘or pedagogik uslub va zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari hamda o‘qitishning yangi shakllarini joriy etishga doir ko‘rsatmalar ham berilgan