MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA FANLARARO INTEGRATSIYALASHUV YO‘LLARI VA MEXANIZMLARI MAZMUNI VA MOHIYATI - Karimov, Saxob (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada to‘g‘ri olib borilgan musiqa tarbiyasi yosh avlodni har tomonlama rivojlangan komil va yuksak ma’naviyatli shaxsni shakllanishidagi o‘rni beqiyos ekanligi, buning uchun esa musiqa darslarini qiziqarli va mazmunli o‘tishda fanlararo integratsiyalashuvini kuchaytirish lozimligi aytib o‘tilgan.