MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARI TARBIYALANUVCHILARINING YOSH PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - tugilov, utkir (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada ta’labalarga ta’lim-tarbiya berish jarayonida maktabgacha ta’lim muassasalari tarbiyalanuvchilarining yosh psixologik xususiyatlarini tarkib toptirishning o‘ziga xos xususiyatlari keng yoritilgan.