MA’NAVIYATGA TAXDID –O‘ZLIGIMIZ VA KELAJAGIMIZ TAXDIDIGA BIR NAZAR - Nomozova, Durdona (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasininig ma’naviyatga tahdid. Globallashuv jarayonlar, fikrga qarshi fikr, g‘oyaga qarshi g‘oya dasturi asosida tayyorlangan. Maqolada bugun biz tez sur’atlar bilan o‘zgarib borayotgan insoniyat hozirga qadar boshidan kechirgan davrlardan tubdan farq qiladigan o‘ta shiddatli va murrakab bir zamonda yashamoqdamiz