“MANZARA RANGTASVIRINI” O‘QITISHDA TALABALARNING IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Xudoyberdiyev, Mirolim (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ushbu ilmiy maqola «Tasviriy san’at va muhandislik grafikasi» ta’lim yo‘nalishi talabalari uchun mo‘ljallangan bo‘lib, unda tasviriy san’atda manzara janrida bo‘yoqda ishlashning maqsad va vazifalari, tasviriy san’atni o‘qitishdagi o’qituvchining mahorati kabi masalalar o‘z aksini topgan