ТАЛАБАЛАРГА ГРАФИК ТОПШИРИҚЛАРНИ БАЖАРИШДА ПОЗИЦИОН ВА МЕТРИК МАСАЛАЛАРНИ ЕЧИШНИ ЎРГАТИШ - Umirov, Abdunazar (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ушбу мақолада талабаларга график топшириқларни бажаришда позицион ва метрик масалаларни ечишни ўргатиш усуллари тўғрисида фикр юритилади.