«AVESTO» - BITIKLARIDA ILGARI SURILGAN G‘OYALARNI O‘RGANISHNING AHAMIYATI - Quvvatova, Nargiza (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada buyuk tariximiz haqida so‘zlovchi buyuk yodgorlik Avestoning bugungi kun uchun ahamiyatli taraflarini va har soha uchun muhim omil ekanligini, tarixsiz kelajak yo‘qligining isboti sifatida o‘rganib tahlil qilishni lozim topamiz.