O‘QUVCHILARNI MUSIQIY IJROCHILIK MAHORATINI TAKOMILLASHTIRISHDA ZAMONAVIY KOMPYUTER DASTURLARIDAN FOYDALANISH - Мaxamadov, Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2021)
Mazkur maqolada o‘quvchilarni zamonaviy kompyuterlar yordamida musiqaga bo‘lgan qiziqishini shakllantirishni takomillantirish masalalari yoritilgan.