XALQ CHOLG‘U ASBOBLARINING SHAKLLANISHI VA UNING TARBIYAVIY AHAMIYATI. - Nurmonova, Dildora (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada talabalarga ta’lim-tarbiya berish jarayonida o‘zbek xalq cholg‘u asboblarining turlari, uning shakllanish jarayoni va ularni tarbiyaviy ahamiyati to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.