SHARQ MUTAFAKIRLARINING TA’LIM-TARBIYA BORASIDAGI QARASHLARI - Alibekov, Davron (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining ta’lim va tarbiya haqidagi qarashlari, uning barkamol avlodni shakllantirishga ta’siri o‘rganiladi