TALABALARNI ILG‘OR AN’ANA, ODAT VA MAROSIMLAR RUHIDA TARBIYALASH - Ibragimov, Shaxzod (Журнал музыки и искусства, 2021)
Maqolada jamiyatda mustaqil fikrlovchi erkin shaxsning shakllanishiga olib keluvchi illatlar haqida fikr yuritiladi