YOSHLARNI HAYOTGA TAYYORLASHDA MUSIQANING O‘RNI - Xolbekov, Minjigit (Журнал музыки и искусства, 2021)
Yosh avlodni ma’naviy boy, axloqiy pok, jismoniy barkamol, har tomonlama yetuk rivojlangan madaniyatli inson qilib shakllantirishda ulug‘ bobolarimiz yaratgan boy madaniy merosi, shu jumladan ohangrabo qo‘shiqlar o‘ziga xos o‘rini va usullari.