SHARQ MUTAFAKKIRLARINING TARBIYA BORASIDAGI QARASHLARI - Ibragimov, Abdurahim (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining ta'lim, turli kasblar, xususan dehqonchilik, hunarmandchilik va chorvachilik haqidagi qarashlari keltirilgan.