ADABIYOT- BARKAMOL AVLOD TARBIYASINING MUHIM OMILI. - Hasanova, Navbahor (Журнал музыки и искусства, 2021)
Maqolada yosh avlodlarimizga berilgan to‘g‘ri tarbiya yuksak milliy axloq va e’tiqod kelajagimizni xayrli bo‘lishini, millatimiz obro‘sini va nufuzini saqlab qolishimizni va uni yanada yuqori cho‘qqilarga ko‘tarishimiz kerakligi haqida so‘z boradi. Bu ishda bizga eng yaxshi qo‘llanma qanday janr va yo‘nalishda bo‘lmasin o‘zida axloqiy g‘oyalar, ibratli jumlalarni aks ettirgan adabiyotlar ko‘mak berishligi maqolada yoritilgan.