ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТАЛАБАЛАРИГА МУСИҚА ДАРСЛАРИДА МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИ СИНГДИРИШНИНГ ИННОВАЦИОН УСЛУБЛАРИ - Boboqulov, Qahramon (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ёшларни маънавий-маърифий руҳда тарбиялашда жамиятда белгиланадиган дастурий вазифалар ва олиб бориладиган муҳим устивор чора-тадбирлар юқори долзарблик касб этади.