MUSIQA DARSLARINI TARIX FANLARI BILAN BIR-BIRIGA BOG‘LIQLIK PRINSIPLARI. - Мaxamadov, Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2021)
:Ushbu maqolada musiqa fanlarini boshqa fanlar bilan bir-biriga bog‘liqlik prinsiplari va uni dars jarayoniga olib kirish to‘g‘risida fikr bayon etilgan.