МУСИҚА ФАНЛАРИНИ ЎҚИТИШНИНГ ИЖТИМОИЙ ГУМАНИТАР ФАНЛАР БИЛАН БОҒЛИҚ ҲОЛДА ОЛИБ БОРИЛИШИ - Omonov, Xasan (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ҳеч бир фан, ёки соҳа ўзи алоҳида ривожлана олмайди. Фанлар ва илм соҳалари доимо бир-бирини тақозо етади, бир-бирини тўлдиради, бойитади. Уларни бир-биридан ажратиш тараққиёт занжирини узиш билан баробардир. Шунинг учун ушбу мақолада фанлараро боғлиқлик тўғрисида фикр юритилади.