MAVZULI KONSERTLARNI TASHKIL ETISHING O’ZIGA XOS YO’LLARI - Abdukarimova, Elnoza (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ilg’or pedagogik texnologiyalarni ta’lim sifat va samaradorligigni oshirishda ta’lim texnologiyalarining o’rni va ahamiyati ta’kidlngani holda musiqa ta’limida mavzuli kontsert o’quvchilarni musiqa madaniyatini musiqiy didi, va tafakkurini o’stirishdagi roli haqida fikr