MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA MUSIQIY TARBIYANING AHAMIYATI - Abduraximov, Azam (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada talabalarga ta’lim – tarbiya berish orqali maktabgacha ta’lim muassasalarida musiqiy tarbiya va uning ilmiy ahamiyati, mazmuni va uni o‘rni, mohiyati yoritilgan