SHAXS KOMOLOTINI SHAKLLANTIRISHDA MUSIQA TA’LIMINING IMKONIYATLARI - Abdukarimova, Elnoza (Журнал музыки и искусства, 2022)
Musiqa san’ati estetik did, xissiyot, idrokning bitmas tuganmas manbaidir. Inson yuragini va aqlini zabt etuvchi maftunkor dunyosidir. Inson doimo go‘zallikga intilishi va kundalik hayotida shu go‘zallik qoidalariga amal qilish kerak.