MUSIQA ORQALI MILLIY MA’NAVIYATIMIZ TARIXINI O‘RGANISH - Raimjonov, Sunnat (Журнал музыки и искусства, 2021)
O‘zbek xalqi jahon tarixiy taraqqiyotiga o‘zining qadimiy ilm-fani, adabiyoti, san’ati va madaniyati bilan ulkan hissa qo‘shgan buyuk millatdir. Madaniyat va ma’rifat bilan bevosita bog‘liq bo‘lgan muammolarni hal etmasdan, mustaqillik haqidagi g‘oyalar va tushunchalarni xalqning ongiga chuqur singib, e’tiqodiga aylanib ketishiga erishmasdan turib, mustaqillikni mustahkamlab va barqaror etib bo‘lmaydi.