MUSIQA - MA’NAVIY OZUQA BERUVCHI MANBA. - Hasanova, Navbahor (Журнал музыки и искусства, 2020)
Mazkur maqolada musiqa ta’limi inson hayotida tutgan o’rni hamda maktabgacha ta’lim muassasalari va umumiy o‘rta ta’lim maktablarida musiqa madaniyati ta’lim samaradorligini yanada oshirish choralarini kuchaytirish bo’yich keraki tavsiyalar bayon etiladi.