MUSIQA SAN’ATIDA ROMANTIZM OQIMINING G‘OYAVIY MAZMUNI VA BADIIY USLUBINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI. - Axrorova, Munojat (Журнал музыки и искусства, 2021)
Mazkur maqolada musiqa san’atida romantizm oqimining g‘oyaviy mazmuni va badiiy uslubining o‘ziga xos xususiyatlari yoritib o‘tilgan.