SHARQ MUTAFAKK1RLARINING TARBIYA BORASIDAGI QARASHLARI - Xolmirzayev, Otamurod (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining ta’lim, turli kasblar, xususan dchqonchilik, hunarmandchilik va chorvachilik haqidagi qarashlari keltirilgan.