РАНГ ТАСВИР МАШҒУЛОТЛАРИ ЖАРАЁНИДА ПОРТРЕТ ИШЛАШНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Xudoynazarova, O’g’iloy (Журнал музыки и искусства, 2020)
Мақолада бўлажак тасвирий санъат ўқитувчиларини касбий тайёрлаш ва рангтасвирда портрет ишлаш машғулотларини самарали ташкил этиш борасида сўз боради. Талабаларга рангтасвирда портрет ишлаш машғулотларида замонавий педагогик теҳнологияларини қўллаган ҳолда дарс ўтиш борасида амалий маслаҳатлар берилади.