KOMPOZITOR TO‘LQIN QURBONOVNING SIMFONIK IJODIDA MUSIQIY USLUBLARNING O‘ZARO MUNOSABATI. - Axrorova, Munojat (Журнал музыки и искусства, 2021)
Mazkur maqolada o‘zbek kompozitori To‘lqin Qurbonovning simfonik ijodidagi shakllar, faktura, musiqiy ifoda vositalar ahamiyati, shuningdek musiqiy uslublarning o‘zaro munosabat masalalari yoritib o‘tilgan.(simfoniya №6 misolida).